Wednesday, August 6, 2014

Hotel Berdekatan UTM Skudai, Johor Bharu

Hotel Murah Berdekatan UTM Skudai, Johor Bharu

Kepada sesiapa yang mencari hotel berdekatan UTM Skudai, Johor Bharu, di sini saya nak kongsikan satu hotel yang murah, selesa dan bersih untuk menginap yang saya boleh beri 4 StAR. Hotel murah ini namanya Ir Inn Hotel terletak di Taman Pulai Flora, Johor Bharu. Berdasarkan pengalaman kalau nak senang mencarinya sila gunakan Gps Google Maps, terus sampai depan hotel nanti. Kalau pakai waze da dekat nak smpai nanti ntah kemana di halanya kita..tak tentu hala jadinya. Hehe.

Hotel ni amat murah dan berbaloi-baloi. Dalam RM45-65  je semalam. Lengkap ada TV LCD, Water Heater dan Aircone dan Kipas. Ari tu saya amik bilik single..Walaupun bilik dia kecil tapi selesa dan bersih. Bagi saya da kira ok la. Lagi satu yang bestnye..Restoren melayu kat bawah tu SEDAP siot. Macam-macam masakan ada dan berpatutan. Best..2 kali saya singgah makan sebab best..time nak balik pun singgah lagi. Ada lagi kedai 7e kat bawah dan cyber cafe.

Link hotel ni http://www.irinnhotel.com . Ni sekadar perkongsian berdasarkan pengalaman saya. Tak de pe2 share pun ngan tokey hotel ni...hihi

Disini saya selitkan skit gmbar bilik hotel utk intai2..:)..
 



No comments :

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails