Friday, December 31, 2010

Selamat Datang 2011- Sayonara 2010

Selepas setahun-setahun, cepatnya masa berlalu. Apa pun 2010 telah meninggalkan byk kenangan dan pengalaman yg bermakna. Jap try nak zoom in...

Tanggal 15 Januari 2010, iNilah ucapan terakhir sebelum mensayonarakan UKM tempat kerja lama. Setelah lebih 6 tahun bekerja di situ, dapat jugak berubah angin ke Kementerian. Whatever it is, UKM gave me a lot of experience and learning process about how to work in government.

Ingat laGI Time mula-mula masuk UKM dulu, ni lah opis aku. Staff pun tak ramai lagi. Cuma aku ngn evana je ni, dan 2-3 orang pensyarah. Terpaksalah kita masa tu sama-sama jadi Pembantu Am Rendah, Kerani, MLT dan juga Pegawai Sains. Hemm byk post dipikul dalam satu-satu masa tu dan rasanya lama jugk mcm tu, dlm beberapa tahun jgk hingga betul-betul aku dpt jadi mLT. Tapi rasanya tak jgk sebab post kerani still di letakkan di bahu aku jgk smpai brenti ukm.

Whatever it is, I was not regret because from the pain i can see the sweetness through my experience. Thanks. Hopefully 2011 will bring success to me. I will stand still and be touft in whatever journey its takes..Like what YODA from Star Wars- The Empires Strikes Back says “Do or do not… there is no try.”

3 comments :

Alin Marlini said...

selamat thn baru zimy...

zimy said...

tq alin...

Yuni Aisyah said...

terjah sini pulak..hehe

slmt thn bru zimy...:)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails